Polisi Penafian Dan Kerahsiaan Laman Web www.hasliayob.com

Hasliayob.com dimiliki dan dibuat sendiri oleh Hasli Ayob. Saya tidak akan bertanggungjawab jika info yang ada ini tersalah taip dan memudaratkan anda.

Pemilik laman ini juga tidak menggunakan maklumat peribadi yang anda tinggalkan dengan sewenang wenangnya kerana saya juga tidak suka jika maklumat peribadi saya diguna sesuka hati. Jika ianya digunakan pun atas sebab persetujuan awal seperti nama dan emel yang telah ditinggalkan.

Sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab yang memberi komen. Dan saya juga berhak memadam komen yang tidak memenuhi kriteria adab dan syarak disebabkan ketidakpandaian si pengkomen sendiri.

Info dalam laman web ini adalah ciptaan Hasli Ayob sendiri kecuali jika dinyatakan pemilik asal pada kredit. Anda perlu mendapat kebenaran daripada pemilik laman web hasliayob.com sekiranya ada keinginan menyalin semula artikel tersebut ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian.

Jika malu nak minta izin, bagilah kredit atas nama www.hasliayob.com dan linknya mesti aktif.

Polisi penafian dan kerahsiaan ini ditulis dan sah pada 1 Mac 2020, ianya mungkin diubahsuai dari masa ke semasa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis.

Jika ada apa apa pertanyaan, kemusykilan, tak puas hati, nak belanja makan, anda boleh hubungi saya disini –> HUBUNGI

Hasli Ayob @ 2021 With Love | Penafian