Mee Segera Maggi Pun Ada Yang Beli Di Ebay

Assalamualaikum. kali ini saya nak berkongsi kepada anda potensi bisnes di ebay yg ramai orang pandang rendah dengan potensi perniagaan di ebay. Ada yg bertanya dengan saya..masih relevan lagikah bisnes di ebay ni? jawapannya YESSS. masih relevan selagi anda berniaga dengan cara yg betul. Baru-baru ini saya telah membuka bisnes offline iaitu bisnes kedai makan. […]

Akaun Baru Ebay Berjaya Hasilkan Sales USD18,279 Dalam Masa 10 Bulan.

Assalamualaikum semua, seperti yang dijanjikan..kalau cukup 50 orang share di facebook.saya akan kongsikan artikel ini untuk membuka mata bagi sesiapa yg berminat nak buat bisnes di ebay. tapi nampaknya dah lebih 50 orang share. terima kasih sebab support.. insha Allah kalau anda suka dengan artikel perkongsian saya.. dari semasa ke semasa saya akan kongsikan artikel […]

Newbie Ebay Dah Jadi Power Seller Bronze Level

Salaam ok, kali ini  saya nak ceritakan kisah bagaimana seorang yg newbie takde knowledge langsung tentang ebay. Sekarang dia dah power seller.. cuma ambil masa setahun jer. tu pun dia ada give up sekejap. tapi selepas saya follow up dan tarik dia semula ke landasan asal. akhirnya selepas setahun dia berjaya dapat status power seller. […]

Strategi newbie ebay menghasilkan RM21,584.15 sebulan hanya di ebay!

Assalamualaikum & hai semua, saya nak share pada anda macam mana newbie ebay, akaun yang masih baru.. daftar ebay baru sebulan dua tapi dengan strategi X ini berjaya menghasilkan USD4830.50 sebulan atau bersamaan dengan RM21,584.15! rahsianya ialah multiple akaun + produk hot! ini namanya ” don’t put all the eggs in one basket” jika akaun baru, […]

Panduan Bisnes Di Ebay

“Mari Saya Kongsikan Bagaimana Saya Berjaya Buat Sale Lebih RM13,294 Di Ebay Dalam Tempoh Kurang Sebulan Dengan 100% Teknik Dropship! Assalamualaikum & salam sejahtera  Nama saya, Zul Ariffin. Hari ni saya terpanggil untuk berkongsikan bagaimana menjana pendapatan lumayan di Ebay.. Ini contoh barang yang saya jual di Ebay. Jualan barang ini lah yg telah membantu saya sebelum ini dalam menyelesaikan […]