Pengalaman Ke Cameron Highland (Hari Kedua)

Pengalaman di cameron hignland

Ok, ini sambungan dari hari pertama di Cameron Highland, kalau yang belum baca hari pertama boleh baca disini –>Pengalaman Ke Cameron Highland (Hari Pertama) . Hari kedua ni cadangnya nak pergi semua tempat yang dah di rancang. Ladang Teh Sg.palas, Bee Farm, Taman Rama Rama, Taman Lavender, Time Tunnel & Pasar Malam Brinchang.   Pagi […]

Pengalaman Ke Cameron Highland (Hari Pertama)

Pengalaman Ke Cameron Highland

Pengalaman Ke Cameron Highland Hari Pertama. Ahaa nampak 2 ayat sekali dalam satu tajuk yang panjang, tapi tak mengapa sebab anda semua dah tentu faham kan maksudnya, tak susah mana pun. Sebenarnya ini kali kedua aku kesini, pertama kali dengan wife , join trip dengan famili sebelah aku dan masa tu Annur anak aku belum […]